Ontmoet de welpenleiding!

De leiding van de welpen-middaghorde bestaat momenteel uit Coen Herwegh, Abel Doornbos en Bert Slagman.

   

Coen Herweg
Ik ben 22 jaar oud en doe de HBO studie security management, ik werk bij de Jumbo in Eerbeek en verder is mijn grootste hobby natuurlijk scouting! Zelf ben ik al vanaf mijn elfde lid van Tapawingo en dit ben ik nog altijd met veel plezier.

Ik ben nog steeds lid bij de explorers, maar wij vonden het beiden tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Ik denk (en daar gaan wij zeker ons best op doen) dat wij met z'n drieen een leuk programma voor uw kind gaan neerzetten voor de aankomende jaren!

Abel Doornbos
Ik ben Abel ik ben 19 jaar oud. Ik zit al op Scouting sinds de bevers en ben doorgestroomd van welpen naar scouts naar de Explorer. Ik volg de opleiding MBO watermanagement en hoop Hierna hbo Watermanagement te mogen gaan doen. Ik heb heel veel zin om samen met Coen en Hilde de welpen leiding te gaan geven!

Bert Slagman
Naast een actief scoutingleven als lid van de explorers en als welpenleiding studeert Bert Natuur- en Sterrenkunde aan de Randboud Universiteit in Nijmegen. De tijd die hij over heeft besteedt hij aan zijn studentenroeivereniging en aan concerten.

Wat Bert het mooiste aan scouting vindt? Het feit dat iedereen welkom is en de geweldige vriendengroeen die ontstaan tussen alle activiteiten door.

 

Kijk voor de contactgegevens van de leiding even op Contactpagina.

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen