Uitdagingen voor de JOTA/JOTI

Datum bericht: 10 oktober 2017

Over een kleine twee weken (20/21/22 oktober) vindt de JOTA/JOTI weer plaatst. Tijdens dit event komen scouts over de hele wereld met elkaar in contact via de zender (Jamboree On The Air) of via het internet (Jamboree On The Internet).

Door onze verhuizing naar de Veldkantweg zijn de faciliteiten voor de JOTI zo geregeld. Omdat we op ons troephuis al WiFI hebben hoeven dit jaar niet naar de camping om een internetkabel te leggen. Door wat laptops in te prikken en mIRC (het chatprogramma dat tijdens de JOTI gebruikt wordt) wordt dat eigenlijk plug & play. Chil!

De JOTA is dit jaar wel een kleine uitdaging. Waar we voorgaande jaren een zendmast naast het gebouw hadden staan en daar alleen de radio’s op aan hoefden te sluiten moet we nu creatief zijn. Er is inmiddels al een 100 meter extra kabel besteld, dus we gaan er vanuit dat dit ook helemaal goed moet komen.

Zien we jullie het weekend van de 21e? De opkomsten van de welpen en scouts zijn op de vaste tijdstippen, explorers en stam zijn het hele weekend welkom

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen