Groepsbestuur

Het verenigingsbestuur (het groepsbestuur genoemd) is het dagelijks bestuur van de groep. Dit bestuur wordt door de Groepsraad gekozen en is het overkoepelende orgaan van de verschillende speltakken binnen Tapawingo en houdt zich onder anderen bezig met de samenstelling, begeleiding en opleiding leidingteams en de kwaliteit en veiligheid van het scoutingspel. Ook zorgen zij voor het groepsbreed beleid en lange termijnplanning. 

       

 

Mathijs Fleur
Als voorzitter van de groep houdt Mathijs zich bezig met de grote lijnen van de groep. Mathijs kijkt ook vanaf de andere kant mee: als vader van Tijn en Cas is hij een erg betrokken ouder :).

 

In zijn vrije tijd rijdt Mathijs graag motor of trekt hij er met zijn gezin op uit.

 
Frederik Brink
Frederik is als secretaris onder andere verantwoordelijk voor een stuk documentatie en de externe contacten. Hij is ook begeleider van de explorer-groep. Nadat hij vroeger zelf als explorer onder andere Schotland en Polen verkende probeert hij nu als begeleiding het beste uit de groep te halen.

 

Naast scouting is Frederik graag met muziek bezig en speelt hij in verschillende bands. !

 

 

Pascal van Gelder
Net als Tom heeft Pascal een vrij breed takenpakket. Hij heeft vrij lang leiding gegeven aan de welpenspeltak, waardoor hij de huidige leiding af en toe bij kan staan met praktische tips of kleine klusjes.

 

Naast ondersteunende zaken houdt Pascal zich onder andere bezig met de website en onze social media, maar daarbij kan hij nog wel wat hulp gebruiken ;).

 
Tom Roelofs
Als algemeen lid van het groepsbestuur houdt Tom zich bezig met allerlei ondersteunende zaken. Daarnaast is Tom actief als leiding bij de scouts en onderneemt hij graag activiteiten met de stam. In zijn vrije tijd gaat Tom graag sporten of naar een concert.

 

 
 

Kijk voor de contactgegevens van de het bestuur even op Contactpagina.