Upgrade garage

Datum bericht: 29 januari 2018

Wie de afgelopen maanden in een blik in onze garage (de ruimte naast het spandoek) heeft geworpen is wellicht opgevallen dat de garage nogal vol stond. Sterker nog, wanneer je een paar wekend geleden een blik in de garage had geworpen dan had je hem niet eens meer teruggevonden. Want naast de nieuwe vloeren, nieuwe kozijnen en schilderwerk bleef de garage een beetje achter. Tot afgelopen weekend.

Op zaterdagochtend verzamelden zich een handvol enthousiastelingen met zowel linker- als rechterhanden. Nadat de garage was leeggetrokken kon er beginnen worden met de klus.

De oplettende lezer zal zien dat er rechts op de foto een paar banken uit de oude kleedkamers te spotten zijn. Dat was niet zonder reden, want de banken zijn uitstekend geschikt als schappen.

Et voila! Een resulaat waar John Wiliams en kornuiten jaloers op zullen zijn!

Er is trouwens nog genoeg te klussen op en rond het nieuwe troephuis. Daarom doen we op 10 maart weer mee met NL Doet, waarbij we onder andere de boeiplanken gaan schilderen, de verlichting in de douche gaan installeren en een begin willen maken met het houthok. Help je ons die dag mee? Meld je dan aan via https://www.nldoet.nl/klus/32727.

<< naar overzicht

Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen