Gevarieerd en uitdagend vrijwilligerswerk bij Tapawingo Eerbeek

De activiteiten van Scouting Tapawingo Eerbeek worden in zijn geheel door vrijwilligers. Deze activiteiten stellen plezier centraal, maar dragen ook bij aan de vorming van onze jeugdleden en hun plek in de maatschappij. De activiteiten vinden plaats op en rond onze accommodatie op het sportpark aan de Veldkantweg.

Type vrijwilligerswerk bij Scouting Tapawingo Eerbeek

Tapawingo bestaat uit verschillende leeftijdsgroepen die allemaal een eigen leidingteam hebben. Deze teams verzorgen de wekelijkse bijeenkomsten en alles wat daarbij komt kijken. Naast de leidingteams hebben we een groepbestuur, een stichtingsbestuur en diverse commissies. Het groepsbestuur houdt zich bezig met het lange termijn beleid terwijl het stichtingsbestuur zich richt op de beheer van het gebouw. Verschillende commissies houden zich bezig met de organisatie van activiteiten of andere ondersteunende projecten.

Voordelen vrijwilligerswerk bij Scouting Tapawingo Eerbeek

Vrijwilligerswerk bij Scouting Tapawingo Eerbeek biedt een ontzettend gevarieerde uitdaging omdat alle activiteiten anders zijn. Je levert daarnaast een maatschappelijle bijdrage en maakt deel uit van een gezelligde organisatie met verschillende activiteiten voor leiding en vrijwilligers

Vrijwilligerswerk bij Scouting Tapawingo Eerbeek iets voor jou?

Is vrijwilligerswerk bij Tapawingo iets voor jou. Neem dan contact op met onze secretaris via via secretaris<@>tapawingo.nl of via 06 14681882.

 

Contact opnemen   
Keertje kijken?Vrijwilliger worden?

Mijn Scouting.nl

Direct inloggen bij Scouting Nederland

Mijn Scouting-login vergeten of aanvragen